Beste tennisleden,

Met ongeduld wachten jullie op het verlossende bericht dat buiten tennissen mogelijk is.

De infrastructuur van KGTCZ onderging ingrijpende veranderingen met het plaatsen van nieuwe LED verlichting op de velden. Ook aan het klaarleggen van de terreinen wordt nu gewerkt.

Vanaf maandag 5 april 2021 zal het mogelijk zijn om outdoor te tennissen. Eventueel zal Tennis Vlaanderen nog bijkomende richtlijnen bekend maken maar dubbelspel is mogelijk conform de Corona maatregelen. Het gebruik van kleedkamers en douches is niet toegelaten tot 30/04/2021.

Wij zijn er klaar voor !

Wij hebben belangrijke inspanningen gedaan m.b.t. het lidgeld en wij doen een oproep aan de leden om het abonnement te vernieuwen via de link :

Eerst via de site verlengen, u ontvangt dan een uitnodiging via mail om te betalen, dan betalen met vermelding van de gestructureerde mededeling.  

Dit is trouwens de enige manier, dus niet zomaar rechtstreeks overschrijven op rekening !

Voor zover nodig willen wij benadrukken dat enkel betalende leden toegang hebben tot de terreinen.

De Paasstage gaat door zoals gepland en er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Meer info :

De zomerlessen moeten noodgedwongen opschuiven en starten op 26 april 2021. Wij maken een nieuwe kalender (8 lessen) die via de website kan bekeken worden: https://www.tenniszwevegem.be/zomerlessen/

Belangrijk : De betaalmomenten voor de lessen, in de club, moeten wij uitstellen. Nieuwe data :

  • Woensdag 28/04/2021 van 18:30 tot 20:00 uur
  • Zondag 2/05/2021 van 10:30 tot 12:00 uur

Wij duimen voor de heropening van de bar vanaf 1 mei 2021 zodat het tennisgevoel bij iedereen terug leeft zoals vroeger.

Het bestuur KGTCZ vzw